16. januar 2024

Kære kunder og venner af Mana Jocale,

Det er med en blanding af vemod og taknemmelighed, at vi har besluttet at lukke vores smykkeforretning, Mana Jocale og denne beslutning kommer ikke let.

Rejsen med Mana Jocale har været fyldt med glæde og passion. Vi har haft fornøjelsen af at designe unikke smykker, der har fundet vej til vores fantastiske kunder. Vi fortryder intet, og vi er dybt taknemmelige for den støtte, I har vist os.

Selvom vi lukker dørene til Mana Jocale, åbner vi samtidig op for nye kapitler og spændende projekter. Vi ønsker at gøre plads til friske idéer og muligheder, og selvom farvel altid er svært, er vi sikre på, at dette er det rigtige skridt for os.

Frem til månedens udgang har du derfor mulighed for at erhverve dig vores unikke smykker til en exceptionel pris. Alle varer, der er tilbage på lager, er nu tilgængelige med 50% rabat. Dette er din sidste chance for at eje vores håndlavede, unikke designs, som kun findes hos Mana Jocale.

Hvert smykke er fremstillet af 100% allergivenlige materialer, herunder ædelsten, genanvendt 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldning.

Vi vil gerne takke alle kunder, familie og venner for at have været en del af Mana Jocale's rejse.

Mange tak.


Line & Malene